снимка Булфотооблачна и студена неделя ни очаква, предупреждават синоптиците. На места

...
снимка Булфотооблачна и студена неделя ни очаква, предупреждават синоптиците. На места
Коментари Харесай

Утре ни очаква облачно и студено време

снимка Булфото

облачна и студена неделя ни чака, предизвестяват синоптиците. На места в Северна България и по Черноморието със слаби превалявания, само че до сутринта съвсем на всички места ще спрат.

Над югозападните региони ще има краткотрайни разкъсвания на облачността, тук-там до най-вече ясно време.

Ще духа слаб, в Източна България сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, предвижда дежурният синоптик от НИМ пред Българска телеграфна агенция. Утре облачността ще е забележителна, на изолирани места със слаби валежи. Ще продължи да духа слаб, в източните региони сдържан северозападен вятър.

Максималните температури ще са сред 11° и 16°. Над Черноморието облачността ще е забележителна. В утринните часове по северното крайбрежие към момента ще превалява. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 15° и 18°, колкото е температурата на морската вода.

Вълнението на морето ще отслабне и ще е към 2-3 бала. В планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан изток-северозиточен, по високите елементи северозападен вятър. Максималната температура на 1200 ще е към 7°, на 2000 метра - към 3°.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР